Leltárak 2002 óta

A vállalat 2002-es alapítása óta az OMS-nél arra összpontosítunk, hogy magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtsunk megfelelő áron, ezáltal optimális és egyedülálló élményt nyújtva az ügyfeleknek. Számunkra egy dolog fontosabb, mint a nyereség és a belső célok: Hogy minden erőfeszítésünk végső soron az ügyfél javát szolgálja. Megbízható munkatársaink és digitális üzleti folyamataink lehetővé teszik számunkra az egyedi tesztelési és leltározási projektek sikeres megvalósítását. Az OMS esetében az ügyfél nem csupán egy szolgáltatást választ, hanem egy erős és hosszú távú partnert. Kapcsolatfelvétel

Értékeink

Értékeket megélni, értékeket teremteni

Felelősségvállalás.

Napról napra többet akarunk megmozgatni. Azt tesszük, amit megtehetünk, ott, ahol vagyunk, azzal, amink van. A társadalomért, a következő nemzedékekért és a bolygónkért. Előrelátóan dolgozunk, és nem áldozzuk fel a fenntartható döntéseket a rövid távú eredményekért.

Tisztelet.

Mindenkit méltó módon kezelünk. Többet adunk, mint amennyit elfogadunk, ugyanakkor szenvedélyesen törekszünk a teljesítményre. Mindent, amihez hozzányúlunk, jobb állapotban kívánjuk hagyni, mint ahogyan találtuk.

Alázat.

A tanulás folyamata számunkra soha nem zárul le. Mindig fejlődhetünk. Céltudatosan kutatjuk a különböző nézőpontokat, és mindig újra próbára tesszük szempontjainkat. Ennek során jövőképünk megvalósítását mindig a személyes érdekek elé helyezzük.

Eredmények.

Napról napra nagyobb bizalmat és tiszteletet szerzünk azáltal, hogy a megfelelő eredményeket a megfelelő helyen, a megfelelő időben érjük el. Tanulunk a kudarcokból és felszámoljuk az akadályokat.
„Az elmúlt években a vállalat rendkívüli fejlődését tapasztalhattuk, amely továbbra is folytatódik. Én személy szerint a kezdetektől fogva végigkísértem a fejlődést. Sikerünk kulcsa a munkatársainkkal való szoros és bizalomteljes együttműködés. Sikerünk további alapja, hogy következetesen ügyfeleink igényeinek és kívánságainak megvalósítására összpontosítunk. Nagy fejlődési potenciállal rendelkezünk, hogy őszinte és fenntartható szolgáltatással támogassuk ügyfeleinket. Lenyűgöző látni, ahogy az OMS Inventuren a megbízhatóság és az együttműködő partnerség révén képes fenntartani munkatársaink mindennapi lelkesedését, miközben ügyfeleinknek egy megalapozott vállalat megbízhatóságát, biztonságát és nyíltságát kínálja.”

Tételes leltározásra szakosodott

Az OMS Inventuren a professzionális leltározásra szakosodott a tételes leltárkészítés területén. Saját fejlesztésű és innovatív leltárszoftverrel rendelkezünk, amely csatlakozási lehetőséggel rendelkezik minden EDP rendszerhez. Minden online, így Ön közvetlenül a helyszínen megtekintheti a leltár eredményeit, valamint egyéni és személyre szabott jelentést készíthet. Ha problémák merülnek fel, nem hátrálunk meg, megoldjuk az összetett kihívásokat és folyamatos fejlesztéseket eszközlünk. A leltározási folyamatok optimalizálása iránti elkötelezettségünk révén folyamatosan fejlődünk, és korábban nem ismert projekteket is képesek vagyunk megvalósítani.

Németországban és Európában

Az idő mindannyiunk számára nagyon értékes. Ha tapasztalt partnert keres a leltározáshoz, azonnal választ szeretne kapni. Ennek az elvárásnak kívánunk megfelelni. A Németországban és Európában működő, régiókon átívelő kirendeltségekkel, képzett munkatársakkal és több ezer elégedett ügyféllel az OMS célja, hogy vezető leltárszolgáltató és ezáltal hosszú távú partner legyen az Ön számára. A leltár során Önnek mint ügyfélnek csak előnyei vannak.

Vállalati kultúránk

Az OMS-t azzal a meggyőződéssel alapították, hogy a munkának kihívást és örömet kell jelentenie. Vállalati kultúránk teret ad munkatársaink kreatív és innovatív ötleteinek. A sikeres csapatmunka, valamint a kiemelkedő egyéni teljesítmény támogatja a magunkkal szemben támasztott igényünket, hogy a leltározást a legmagasabb színvonalon és ügyfeleink teljes megelégedésére végezzük.

Inspiráló nap

Nézze meg az inspirációs napról készült videónkat. Ott betekintést nyerhet az OMS céghez.

Munkatársaink

Legfontosabbak az OMS munkatársaink. A munkatársak magas szintű elkötelezettsége és a kivételesen alacsony fluktuáció azt bizonyítja, hogy a különböző életrajzokkal és különböző szemléletmóddal rendelkező munkatársak gondos kiválasztása segít minket az előrehaladásban. Az OMS-nél az ötleteket a kötetlen munkahelyi légkör, a partnerségen alapuló vezetési stílus és a teljesítményalapú bérezés generálja. munkatársak