Megfelelő készlet – Az áruk széleskörű elérhetősége

Az élelmiszeripar a társadalom ellátásának fontos eleme. Az áruk elérhetőségének alapja az megfelelő készlet. Ehhez szeretnénk hozzájárulni magas színvonalú leltározási szolgáltatásunkkal.

Időbeli és személyi kihívások

Sok vállalatnak folyamatosan komoly kihívásokkal kell szembenéznie a leltárak tekintetében. A feladatok egyre szaporodnak, az idő pedig mindig kevesebb. Az alaptevékenység az első és nem szabad elhanyagolni, de mikor kerüljön sor a leltározásra?
Mi átvesszük a teljes leltározást, Ön pedig továbbra is az alaptevékenységére koncentrálhat. Hatékony és ügyfélbarát leltározási folyamatot kínálunk Önnek, a végén pedig megkapja a teljes leltárát tartalmazó adatcsomagot.
Német vállalatként az OMS Európa-szerte végez leltározást idő- és minőségveszteség nélkül.

Az Ön előnyei az OMS leltárakkal

Sokéves tapasztalat az élelmiszer-ágazatban, minden piaci méret tekintetében
Technikai szempontból naprakész
Zavartalan IT kapcsolat
Fenntartható és papírmentes
A leltározó munkatársak az OMS Inventuren GmbH alkalmazásában állnak.
Szakértelem a különböző élelmiszeripari területeken
Fókuszban az Ön fontos követelményei
Az ügyfélforgalom tudatos kezelése a leltár során

Csupán egy asztal és egy konnektor

Az OMS Inventuren minden eshetőségre felkészült. Az élelmiszeriparban szerzett sokéves tapasztalatunknak köszönhetően spontán újratervezni is képesek vagyunk. Az élelmiszeriparban az értékesítési kvóta minden nap nagyon magas, naponta sok vásárló fordul meg az áruházban – munkatársainkat arra képezték ki, hogy leltározás közben tudatosan kezeljék a vásárlói forgalmat. A leltározáshoz szükséges technológiát mi biztosítjuk. Nagyon fontos számunkra a közvetlen és őszinte kommunikáció ügyfeleinkkel, ezért mindig örömmel fogadjuk a visszajelzéseket. Csak így tudunk tovább fejlődni és megbízhatóan működni.
Egy gyakran elhangzó kifejezés jut eszembe: „Sokkal jobb, mint amit eddig tapasztaltunk!”
Elias Custura

A megbízhatóság a legfontosabb számunkra!

Ügyfeleinkkel közösen elkészítjük a leltározási projekt terveit, és az egész Európára kiterjedő munkatársi keretünk révén nagyon jó minőségben, állásidő nélkül valósítjuk meg a leltárakat. A leltár adatait ezután online az igényelt formában, pl. FTP szerveren keresztül juttatjuk el Önhöz. Ha kívánja, az adatokat offline is rendelkezésére bocsátjuk USB porton keresztül.