Olyan felhőalapú leltárszoftverrel dolgozunk, amelyet többéves folyamat során igazítottunk az OMS követelményeihez, és amely alkalmas bármilyen leltározási feladat elvégzésére, beleértve az összetett leltározási projekteket is.
A leltárszoftver már rendelkezik interfésszel számos ismert áruforgalmi rendszerhez, illetve gyorsan és rugalmasan hozzáigazítható az ügyfél mindenkori igényeihez. Ez azt jelenti, hogy a leltározási adatok könnyen integrálhatók az ügyfél meglévő folyamataiba és szoftvereibe. A szoftver továbbá folyamatosan az aktuális igényekhez igazodik.

Leltárszoftverünk előnyei

Az általunk kifejlesztett leltárszoftver számos előnyt kínál Önnek a leltározás során. Az alábbiakban a legfontosabbakat ismertetjük:
Gyakorlatban fejlesztett leltárszoftver folyamatos optimalizálással
Rugalmas csatlakozási lehetőség az összes ismert árukezelési rendszerhez
A cikkadat törzs integrációja problémamentesen megoldható
A leltározási folyamat felhasználóbarát támogatása
A leltár előrehaladásának státusza folyamatosan nyomon követhető

A teljes körű implementáció megkönnyíti ügyfeleink és cégünk dolgát.

Leltárszoftverünk biztosítja a zökkenőmentes kommunikációt az MDE-eszközök (mobil adatbeviteli eszközök) és a szerver között, ahol az adatok összeállítása és kiértékelése történik. A szoftvermegoldás megkönnyíti az irányítást a nyilvántartásba vétel során, és optimálisan támogatja a folyamatot a leltározás folyamán.

A WLAN (vezeték nélküli) technológia beillesztése

Az OMS által használt leltárszoftver kiválóan alkalmas a WLAN-technológia segítségével történő leltározásra is. Ez azt jelenti, hogy minden munkavállaló rádión keresztül kapja a munkamegbízásokat az MDE készülékével, és rádión keresztül küldi vissza a felvett részlegeket vagy az elvégzett feladatokat a szerverre. A WLAN technológia segítségével optimalizálhatók a munkafolyamatok, jelentősen csökkenthetők a várakozási idők, és végső soron csökkenthetők a költségek.

Egyéni szoftver minden ügyfél számára

Házon belüli informatikai részlegünk lehetővé teszi számunkra, hogy a leltárszoftvert vagy a leltározási folyamatokat ügyfeleink kívánságaihoz és környezetéhez igazítsuk. Szívesen dolgozunk ki Önnek egyedi problémamegoldásokat a szoftverfejlesztés területén, és segítünk Önnek abban, hogy leltárát vagy készletnyilvántartását még hatékonyabbá tegye. További információért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.