Gyökereink

Az OMS Inventuren gyökerei a barkácságazatban találhatók. A nagy területek igényeinek megfelelően szinte tökéletesen pozícionáltuk magunkat. A barkácspiacon, de a DIY-szektorban is nagyfokú dinamizmusra van szükség a vásárlói igények kielégítéséhez. Ebben már több mint 15 éve sikeresek vagyunk.
Szívesen vállaljuk a készletellenőrzést. Hatékony folyamatok, ésszerű minőségirányítás és tapasztalat képezik a magas színvonalú szolgáltatás alapját.

Nagy kiterjedésű területekre szakosodva

Felkészültünk bármilyen összetett feladatra, és rendelkezünk a szaktudással ahhoz, hogy a teljes barkácsáruházban elvégezzük az Ön leltárát, pl. kerti és kültéri területen, kimért áruk esetébn és még sok más.
Szakértő munkatársaink képesek leltározni a teljes áruházat, beleértve a magas zónát, a raktárat és a kültéri területet is. Ehhez nagyszámú személyzetre van szükség, hogy a leltározás egy nap alatt elvégezhető legyen.
Nagy létszámú személyzetünkkel garantáljuk ezt, és még ennél is többet:
  • Adaptálható folyamatok – a helyzettől függően
  • A munkaeszközöket – pl. mérleg, ollós emelő, kesztyű – hozzuk magunkkal
  • Képzés az Ön speciális területei esetébe – mint például csempe, kertészeti anyagok, méteráruk
  • Állandó kapcsolattartó személy az Ön leltáraihoz

„Az OMS a megbízhatóság jelképe”

„Amikor elkötelezzük magunkat egy megrendelés mellett, garantáljuk, hogy kivétel nélkül minden leltárt végrehajtunk.”
Timon Zimmermann, AZ OMS LELTÁRAK ÜGYFÉLELÉGEDETTSÉGI MENEDZSERE

Mindig élőben

A leltározást élőben követheti, és bármikor világos és érthető kimutatásokat kaphat, ami megkönnyíti a leltározás alatti és utáni áttekintést. Szívesen készítünk személyre szabott kimutatásokat is: forduljon hozzánk bizalommal.

A leltár szíve

Munkatársaink képzettsége lehetővé teszi számunkra, hogy ne csak hatékony és megbízható leltárt ígérjünk Önnek, hanem meg is valósítsuk azt. Sok OMS alkalmazott már évtizedek óta dolgozik nálunk. Együtt fejlődnek velünk tovább. Speciális képzésekkel tökéletesen felkészítjük leltározó csapatainkat az Ön leltárára. Az ügyfélforgalom kezelésével kapcsolatos tudatosságot az évek óta tartó együttműködés alakította ki. Megbízhat a leltárcsapataink által biztosított minőségében és mennyiségben.