OMS Inventuren GmbH

Gutenbergstraße 20
30823 Garbsen
Niedersachsen
Tel.: +49 (0)511 / 515 283-0
E-Mail: info@oms-inventuren.de
Internet: www.oms-inventuren.de

Ügyvezető: Achim Höfer

Registergericht: Amtsgericht Hannover Handelsregister: HRB 219254 Umsatzsteuer-Identifikationsnummer: DE327256489

Felelősségvállalási nyilatkozat

Tartalmi felelősség

Szolgáltatóként a TMG 7. szakaszának (1) bekezdése szerinti általános jogszabályoknak megfelelően felelősek vagyunk az ezeken az oldalakon található saját tartalmakért. A TMG 8-10. §-ai szerint azonban szolgáltatóként nem vagyunk kötelesek a harmadik fél által továbbított vagy tárolt információkat ellenőrizni, illetve a jogellenes tevékenységre utaló körülményeket kivizsgálni. Az általános törvények szerinti, az információk eltávolítására vagy letiltására vonatkozó kötelezettségek ettől függetlenül változatlanul fennállnak. Az ezzel kapcsolatos felelősségre vonás azonban csak attól az időponttól kezdve lehetséges, amikor a konkrét törvénysértés ismertté válik. Ha jogsértésnek minősülő esetről szerezünk tudomást, azonnal eltávolítjuk a tartalmat.

Felelősség a linkekért

Ajánlatunk harmadik felek külső weboldalaira mutató linkeket tartalmaz, amelyek tartalmára nincs ráhatásunk. Íly módon nem tudunk felelősséget vállalni ezekért a külső tartalmakért. A hivatkozott oldalak tartalmáért minden esetben a mindenkori szolgáltató vagy az oldalak üzemeltetője felelős. A hivatkozott oldalakat a hivatkozások elhelyezésekor ellenőriztük az esetleges törvénysértések szempontjából. Jogellenes tartalmak a hivatkozás időpontjában nem voltak észlelhetők. A hivatkozott oldalak tartalmának állandó ellenőrzése azonban nem indokolt a jogszabálysértésre utaló konkrét jelek hiányában. Amennyiben jogszabálysértésről szerezünk tudomást, az ilyen hivatkozásokat haladéktalanul eltávolítjuk.

Szerzői jog

Az oldal üzemeltetői által ezen oldalakon létrehozott tartalmak és munkák a német szerzői jog hatálya alá tartoznak. A sokszorosítás, feldolgozás, terjesztés és a szerzői jog határain kívüli bármilyen felhasználás csak az adott szerző vagy alkotó írásbeli hozzájárulásával lehetséges. Az oldal letöltése és másolása kizárólag magánjellegű, nem kereskedelmi célú felhasználásra engedélyezett. Amennyiben az ezen az oldalon található tartalom nem az üzemeltető által készült, a harmadik felek szerzői jogait tiszteletben tartjuk. A harmadik féltől származó tartalmak kifejezetten ekként vannak jelölve. Amennyiben mégis tudomására jutna, hogy a szerzői jogokat megsértették, kérjük, tájékoztasson minket erről. Amennyiben jogsértésről szerezünk tudomást, azonnal eltávolítjuk az ilyen tartalmakat.